TUSMØRKEVANDRING I KOKKEDAL 21. FEBRUAR

Om vinteren ligger byer mørke og stille hen, men det er der lavet om på i Kokkedal, hvor flere nye steder er begyndt at lyse op i mørket.

Eva Kochs nye værk, Skålen og Perlen, indtager Holmegårds plads, og tunnelen ved Holmegårdscentret har fået en permanent lysudsmykning.

Dette fejres med en tusmørkevandring, hvor fakler, lokale fortællinger, kunst og musik møder deltagerne gennem byens gader.
Tusmørkevandringen har fem forskellige stop med hver deres magi. Tager man med på hele turen, vil man opleve nogle af Kokkedals hemmelige steder og høre eventyr- og kunstfortællinger samt gospelkoncert ved Rungsted Kyst Gospelkor.

Inden Tusmørkevandringen starter er der mulighed for at lave en lanterne og nyde en dejlig varm kop kaffe i Det Grønne Værksted ved Børnehusene Kokkedal.

Vandringen afsluttes i Café Kokkedal på Kokkedal Skole, hvor der
serveres lækker, gratis suppe. Mens suppen spises vil kunstner Eva Koch fortælle om Kokkedals nye kunstværk Skålen og Perlen. Derudover vil Shabnam og Shayan fra den unge lokale kunstgruppe Holy Shit Kokkedal fortælle om deres argumented reality projekt. Det er også muligt at få et indblik i tankerne bag lyssætningen af Kokkedals tunneler, som Freja Brabæk Kristensen, formand for infrastruktur- og Teknikudvalget, indvier på dagen.

For mere info om arrangementet kontakt Noémi Fodor Rasmussen på nofr@kab-bolig.dk / 40 27 02 18

Samarbejdspartnere:
Sammen om KokkedalStatens KunstfondBørnehusene Kokkedal,
Fredensborg Kommune og Kokkedal På Vej.