Kokkedal Kor

Kokkedal Kor har eksisteret siden 2011.

Det var søstrene Bente og Annelise, som kontaktede os med et ønske om at starte et sangkor i Kokkedal. Siden har mange sangglade beboere lagt vejen forbi Egedal, hvor koret øver hver torsdag.

Hvis man selv ønsker at synge i koret, så kan man kontakte Bente på tlf: 30873697


Læs mere om Kokkedal Kor herunder

Kokkedal Kor

Kokkedal Kor forårskoncert 2015

Forårskoncert med Kokkedal Kor

Velkommen til vores forårskoncert, som  finder sted torsdag den 21. maj 2015, kl. 19.30 på Egedal. Vi afholder den som en cafe aften med mulighed for at købe øl, vand og vin til hyggelige priser. Koncerten er gratis.

Kom og hør, hvad vi har lært i løbet af vinteren og oplev vores nye, unge korleder.

Kokkedal Kor april 2015

Historien om et lille kor i Kokkedal

Kokkedal Kor, et rytmisk kor, startede den 3. marts 2011 med Marta Mathea Radwan som korleder.

Da koret startede var der temmelig mange sangere med. En del er stoppet, enten fordi de ikke kunne synge rytmisk  – og det er faktisk sværere, end man tror – eller fordi det kræver for megen tid, for man er nemlig nødt til at øve sig hjemme. Pt. er vi en mindre gruppe på en lille snes. Til gengæld er vi stabile. Man forsømmer ikke øvningen fordi der f. eks. er noget godt i TV!

Vi havde fornøjelsen at have Marta i 3 år. I sommeren 2014 stod det klart, at hun skulle flytte til London. Bestyrelsen kom på ekstra arbejde i sommerferien, for korledere hænger ikke på træerne. Omsider fik vi da ansat Susanne Wium Hallstrøm, som hver torsdag aften tager toget helt fra Islands Brygge til Kokkedal.

Vi er meget glade for Susanne.

Læs mere