Beboerpanelet

Egedalsvænge, Skovengen og By-Nordengen i Kokkedal, har fået et beboerpanel i samarbejde med Nordsjællands Politi, Fredensborg Kommune og Kokkedal på Vej. Beboerne i panelet er dels repræsentanter for afdelingsbestyrelserne i Egedalsvænge, Skovengen, By- og Nordengen, Byengen afd. 14 samt frivillige beboere. Panelet er startet på initiativ af Nordsjællands Politi som ønsker et tættere samarbejde med beboerne i området, Fredensborg Kommune og Kokkedal på Vej, for i fællesskab at øge trygheden i Kokkedal.

Panelet havde første møde i februar 2018, og mødes regelmæssigt hen over året. Panelet har bl.a. været med til at planlægge og gennemfører Tryghedsvandringen i Kokkedal i april 2018.

Hvis du har emner som du ønsker panelet tager op, kan du rette henvendelse til din afdelingsbestyrelse eller Noémi fra Kokkedal på Vej. Er du interesseret i at læse om resultaterne fra Tryghedsvandringen, kan du læse rapporten fra Trygge Byer på Fredensborg Kommunes hjemmeside, når den udkommer omkring ultimo maj 2018.